Klamboe Vintage 245cm Sea Green

44,99 Incl. btw

1 op voorraad

Beschrijving

De Jollein Klamboe Vintage in de kleur Sea Green is een prachtige en functionele toevoeging aan elke baby- of kinderkamer. Met een hoogte van 245 cm creëert deze klamboe een romantische en sfeervolle uitstraling, die perfect past bij een vintage of klassieke inrichting. 

Deze klamboe is niet alleen een decoratief element, maar biedt ook praktische voordelen. Het kan eenvoudig worden opgehangen boven een wieg, ledikant of bed om een knusse slaapplek te creëren en tegelijkertijd je baby te beschermen tegen insecten. De luchtige stof zorgt ervoor dat er voldoende ventilatie blijft, zodat je kleintje comfortabel kan slapen. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk om de klamboe ook in andere ruimtes te gebruiken, zoals boven een speelplek of zithoek, voor een speels effect.

De Jollein Klamboe Vintage Sea Green is eenvoudig te monteren en past in vrijwel elke ruimte dankzij het lange, elegante ontwerp. Het kan met een haak aan het plafond worden bevestigd of met een standaard (apart verkrijgbaar) worden gebruikt. De hoogwaardige stof is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor deze klamboe zowel praktisch als stijlvol is.